dobra, jak narazie pierwszy meczyk za nami
mexicos putos gringos 1:1 republica south africanese
1) pierwsza połówka nawet ciekawa, meksykowie próbowali (pare akcji było, jednak bramkarz druzyny przeciwnej czujny w chuj), rpa'ńczycy zdecydowanie w defensywie jakby się bali cokolwiek zagrać.
2) druga połówka szczerze mówiąc srednia nie licząc zajebiscie ładnej bramki pana o nazwisku Tshabalala - dłuuugie bo od połowy boiska wysunięcie i pizda w długi róg. next goal w wykonaniu marqueza, mniej atrakcyjny ale nadal gol. później kopanie piłki, dwie zmiany, i SŁUPEK!!! na nieszczescie dla rpa i na szczescie dla mexico. 3 minuty doliczone do standardowych 90 i koniec.
Gatunek: zbereznik
Dewiacja: potfortal resident
Co masz w jelitach?: aaa co sie stao`?
Motto życiowe: byduo all over the world
Broń: rose-pierre-doll
Wiek: 30 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 11750 Skąd: Miasto SILESIA
Post jebnięty:: 2010-06-11, 17:20
mysle ze francja wygra.... kurwa nadal w robocie siedze i sie wkurwiam
Gatunek: Co to kurwa jest gatunek?
Dewiacja: W stopniu zaawansowanym
Co masz w jelitach?: Tureckiego Hackera!
Motto życiowe: LUBIę JEść PARóWKI!
Broń: Kupy japońskich małp
Wiek: 20 Przybył: 26 Gru 2006 Posty: 2096 Skąd: z Zajebistych Placków
Post jebnięty:: 2010-06-11, 17:41
Chciałbym , żeby Mistrzenos Światos została Hiszpania bo lubię Fernando Torresa
Gatunek: Homo Lepus Absurdus
Dewiacja: Lubię zajączki
Co masz w jelitach?: Przeżutą koniczynkę. Chcesz trochę?
Motto życiowe: Mamo, mamo, kup mi karabin!
Broń: Elektrostatyczne futerko
Wiek: 25 Przybył: 09 Cze 2006 Posty: 4234 Skąd: Z tąd i owąd
Post jebnięty:: 2010-06-11, 20:07
Ktoś tu ogląda piłkę nożną? Kogoś tutaj faktycznie kręci oglądanie 22-óch spoconych facetów ubranych na kolorowo, uganiających się w kółko za skórzaną piłką, łapiących się w ferworze walki za koszulki, pośladki, jaja, podstawiający sobie haka, przewracający się i robiący sobie krzywdę w nogi? Ach, ten testosteron wręcz unosi się w powietrzu, co?
Post jebnięty:: 2010-06-11, 20:22
A lubisz kobiecą siatkówkę i popatrzyć na zgrabne tyłeczki?
Gatunek: ślimakowaty
Dewiacja: bo sie żab boje
Co masz w jelitach?: byle nie żaby
Motto życiowe: pusc ten uscisk bo dostaniesz wycisk
Broń: czosnek krzyz o kolek
Post jebnięty:: 2010-06-12, 03:31
oczywiscie ze KTOS TUTEJ oglada mistrzostwa! wspaniala dyscyplina sportu, tylko po kiego grzyba kombinuja tak z tymi pilkami? jakies przyspieszacza, slizgacze... kiedys byla czarno biala biedronka i tez grali chlopaki. a tak na marginesie to wspanialy dzis wschod slonca
[ Dodano: 2010-06-12, 03:33 ]
tylko cos godzina nie ta wyskoczyla bo jest 5 rano a nie 3.31 jak zostalo napisane. bless Ya
Gatunek: Ragula
Dewiacja: Gówno, chleb i cebula
Co masz w jelitach?: Park Narodowy Gór Stołowych
Motto życiowe: DANZIG IST DEUTSCH!
Broń: Miesiączka
Wiek: 93 Przybył: 24 Mar 2007 Posty: 7703 Skąd: Z lewego łoża
Post jebnięty:: 2010-06-12, 05:09
Uważam, że mistrzostwo zdobędą masoni.
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Gatunek: Homo Lepus Absurdus
Dewiacja: Lubię zajączki
Co masz w jelitach?: Przeżutą koniczynkę. Chcesz trochę?
Motto życiowe: Mamo, mamo, kup mi karabin!
Broń: Elektrostatyczne futerko
Wiek: 25 Przybył: 09 Cze 2006 Posty: 4234 Skąd: Z tąd i owąd
Post jebnięty:: 2010-06-12, 06:35
I żydzi.
Stewie napisau:
A lubisz kobiecą siatkówkę i popatrzyć na zgrabne tyłeczki?
No jasne, że lubię, chociaż siatkarki są często wysokie i płaskie jak deski. Tenisistki już mniej Ale żeby oglądać spocony tyłek Podolskiego? Czy jest coś o czym chcesz nam powiedzieć?
faku napisau:
tez uwielbiam tenis lasek ale meskiego nietoleruje
podobnie tylko na odwrót mam z boksem
Boks to rozumiem, bo oglądanie dobrej przemocy zawsze jest dziwnie interesujące. Taka nasza ciemna natura. Ale o ile widzę jakiś sens w uprawianiu piłki nożnej i ogólnie sportów zespołowych, to nie widzę żadnego sensu w gapieniu się na to półtorej godziny. Ile tam jest akcji? Łącznie może z 10 minut, reszta to nudy. No ale cóż, kwestia gustu.
Mundial umarł na zaawansowaną heglozę na tle idealistycznym. Auszalalalalalala
Tenis kobiet bardzo ok, ale nie oglądam, bo telewizja jest zła, a ja nie mam cierpliwości, żeby siedzieć przed telewizorem/monitorem i się gapić tępo w wirujące kolorowe plamy.
no, drugi meczyk bardzo wyrównany zakończony remisem, francuzi ciśli ale urugwajowie odpychali i w sumie to też cisli. 0 do zera. ale wczoraj wygrał i tak johnny walker red label oraz wizyta w dens klubie w poszukiwaniu zadymy z chuj wie jakiego powodu
Gatunek: śmierdzący dupą siusiaczek
Dewiacja: niebieskie oczy
Co masz w jelitach?: wyplute nerki
Motto życiowe: a co jeśli to króliki mają rację?
Broń: uśmiech
Przybył: 01 Wrz 2007 Posty: 776 Skąd: 300 metrów na północny wschód
Post jebnięty:: 2010-06-12, 12:04
Yyyyy mecz był? W RPA to jeszcze może sobie być, najgorsze że w Polsce potem będzie
update kurwa!!!
3 meczyk na tychmiszczostwach:
korea płd vs this is grecjaaaa!!! wynik: 2:0 dla koreanów
spoko w chuj spotkanie, koreowie miel w chuj przewage pod każdym względem dlatego wygrali. coś tam greczewsky paczeli zamieszać w ostatnich 20 minutach ale im nie wyszło dlatego przegrali.
4 meczełe:
argentyna kontra nigeria (1:0): drimtim z ameryki pizgoł tak dobrą piłke ze aż milo tej. nigeria też nie najgorzej, ale jednak takie nazwiska jak np. messi i tevez robią kurwa swoje
bramka padła z rzuta z rogu, wbił ją heinze rzutem poziomym z bańki zwanym sledziem, szczupakiem borsukiem czy jak kto woli w swoim regionie. zdecydowanie stawiam w dalszych meczach na argentyne, bo mają kurewsko dobry skład a szkoli ich nie byle kto bo sam diego maradona btw. brawa dla bramkarza czornych, bo gdyby nie on, smialo mogliby dostać w dupe przynajmniej 3alboi4dozera.
elo kurwa, nastepny meczełe o 20.30 - englisz motherfuckers vs US and A
Post jebnięty:: 2010-06-12, 18:48
Za czasów szklonych moguem se na to pozwolić, ale tera są problemy. Dzisiaj obglądnąłem se powtórkie Korei Płd. z Grekami.
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Post jebnięty:: 2010-06-13, 00:06
Stewie Griffin napisau:
Dupr, masz zamiar oglądnąć wszystkie meczyje?
[ Dodano: 2010-06-13, 00:08 ]
nie tylko dubr, ale i ja mam, mialem zamiar, chcialem obejrzec wszystkie mecze ale life codziennosci na to nie pozwala. a i nie chodzi o podolskiego tylek a o sama fascynacje tej gry. patrz tu, kazda druzyna, zespol, narod ma swoje inne walory- faworyt na zawsze- brazylia, mimo to puchar zdobyli 4 razy tudziez NIemcy nie pokazujac zadnej klasycznej pilki, rozbudowanej akcji puchar w rekach mieli 3 razy. anglia- najmocniejsza liga swiata, mimi tego faworytami nie sa i nigdy nie beda, pilka jest swietna kurwa i chuj:-)
kurwa kurwa wczorej był mecze anglia wersus usa. spoko w chuj.. gerrard w 4 minucie wypierdolił terrorystomusa brame, ze aż miło. pozniej wyskoczyła w knajpie na telewizorzu informacja: "szukam sygnału" i sie zrobil czarny ekran --___--- słabo w chuj. ale w koncu mu sie odwidzialo i sie właczył mecz. komutator mowil ze przez burze w warszawie. jak im sie zachce burz na final to rozkurwie im okna w chatach. no, 40 minuta strzał na bramke angielską w wykonaniu dempsey'a i kurwa bramkarz tak dał dupy że gol i 1:1 !!1!! i chuj, zaś przerwa. napisałbym coś o drugiej połowie, ale własciwie nic nie widziałem oprócz pojedynczych akcji bo skurwysyn szukał sygnału. kurewsko niesprawiedliwie. meczełe 1:1 wiec słabo, liczyłem na angoli, że bedą grali hardą piłe i sie skonczy 2:1. ale chuj.
pozdro knury i knurzyce!!!
13.30 algieriańczycy i słowenianie tvp1 tudzież tvp2
Gatunek: KURWA ŚWISTAK
Dewiacja: 8====D
Co masz w jelitach?: Wodogłowie
Motto życiowe: Kurwy bedo jebane!
Broń: Tabletki na sraczke
Wiek: 20 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 5744 Skąd: hujów swąd!
Post jebnięty:: 2010-06-13, 20:39
Dzisiaj niemcy - australia. Niemcy do przodu i dobrze bo postawiłem na nich - jak narazie jeden mecz na kuponie wszedł, bo tylko jeden remis obstawiłem (grecja korea). Ale w następnej koleje bukmaherka juz mi lepiej pójdzie. Szkoda że mam sesje i nie moge wszystkich meczy oglądać.
dobra, przyznaje sie nie widzialem dzisiaj dwóch meczy bo musialem se na garach popizgać
ALE KURWA!!!
niemcy vs australia 4:0
szkopy (a własciwie to czesc z nich bo cały team to też polaki, turki, brazyliowie i hiszpansi) graja tak kurewsko piękna piłe, że mózg staje. pierwsza brama podolski, druga klose, zaś moeller i na końcu cacau. obydwie połowy zdecydowanie należały do niemców. licze że luje trafią naprawde daleko w tych miszczostwach. australia: chopy grają przyzwoitą piłke, wyprowadzali dobre akcje na bramke szkopów, jednak trafili na zbyt skurwysyńsko lepszą drużynę, dlatego dostali po rajtach. szkoda, a najbardziej szkoda jak arbiter zakurwil jednemu z australijczyków czerwoną kartke, moim zdaniem niesprawiedliwie. kolesia tez ździwko chapło ostro za tą kare. no to tyle na dzisiaj.
reszta jutro, chociaż dwóch meczełe i tak nie obejrze bo bede kurwa w robocie -_-
elo!!
Gatunek: zbereznik
Dewiacja: potfortal resident
Co masz w jelitach?: aaa co sie stao`?
Motto życiowe: byduo all over the world
Broń: rose-pierre-doll
Wiek: 30 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 11750 Skąd: Miasto SILESIA
Post jebnięty:: 2010-06-14, 11:19
dupr napisau:
szkopy (a własciwie to czesc z nich bo cały team to też polaki, turki, brazyliowie i hiszpansi)
dokuadnie
dupr napisau:
graja tak kurewsko piękna piłe
tez oglondaum (u sasiada, to zizior mi jeszcze nie dziaua)
Post jebnięty:: 2010-06-14, 11:28
Przecież to nie są Niemcy! Ale by było zajebiście jakby Podolski i Klose grali dla Polszy
pierwsza połówa za nami ladies and hobos
spagetti kontra yerbamate 0:1
włosi w pierwszej pouowye cisneli hardo, coby jak najpredzej bramke strzelic z każdorazową próbą nieudaną hehe. w ogole to mnie troche ich gra wkurwia, bo ciagle tych paragwajsów faulują i drą ryja o byle chuj. paragwaj hehehehe, broni sie dzielnie, ciezko im było przejść pod brame makaroniorzy, aż do czasu, jak doszło do rzutu wolnego - dośrodkowanie i zajebista bańka = GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
tak to wygląda. czekam w pizdu na drugi połów.
no i kurwa lecimy, second half!!!
KURWAŻ jakiez było moje zaskoczenie gdy spadłem na fotel przed telewizor, a tu już 5 minut meczu !! okrutnie wkurwiała mnie gra włochów, faktem jest, że na piłke rzucali się jak pies na kawał mięcha, ale faulowali co chwila biednych paragwajsów, którzy też czasem stwarzali se sytuacje zeby wyjechac na czysto pod pole bramkowe i jebnąc z pily w siate. a tu ktos wystawil noge, a tu jednego w 3 oklepali itp. chujuwa na maksa. do rzeczy. bodej 60 minuta, rzut rozny dla faszystów i kurwa gol!!!! bramkarz paragwaja se wyszedł za wczesnie chcac wypięścić, piła go przeleciała i trafiła na racice de rossiego. no i 1:1. do końca meczu byłem za paragwajsonami. reszta meczu spoko, przewaga włochów zdecydowana, ale bez szału ogólnie. więcej fauli niż konkretów.
jutro zawiesze auge na dwa mecze:
- WKS wybrzeże kosci suoniowej vs. portugalełenhos
oraz
- brazilijeres naprzeciwko korea reżimna
Post jebnięty:: 2010-06-15, 03:07
W dzisiejszym, ostatnim meczu grupy G, oczywiście obstawiam na Koreę Północną
Gatunek: śmierdzący dupą siusiaczek
Dewiacja: niebieskie oczy
Co masz w jelitach?: wyplute nerki
Motto życiowe: a co jeśli to króliki mają rację?
Broń: uśmiech
Przybył: 01 Wrz 2007 Posty: 776 Skąd: 300 metrów na północny wschód
Post jebnięty:: 2010-06-15, 12:04
Ciekawe jak by grali północnokoreańscy gracze, z jednej strony w skutek chronicznego niedożywienia byliby w słabej formie, ale z drugiej mogliby w nagrodę dostać jedzenie no i nie byliby wtedy rozstrzelani.
jak dostaną w dupe to ich rozjebią i rodzine ich też do 5 pokolenia
widziołech tylko drugą połowę WKS-u vs. portugowie
wyrównany meczyk, portugalia chciała a nie mogła i wks tez chciał a nie mogł. ostatnie minuty należały do wksu który cisnał piłe w chuj a to za sprawą wejscia drogby. 0:0 czekamy wszyscy na wieczórny mecz. JOŁ!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum