Gatunek: płaz morski
Motto życiowe: Świat się zgina!
Broń: kawał betonu
Post jebnięty:: 2010-06-25, 10:37 Nasza Klacz przegła
Nie zakładam tego temata bo jestem fanatykiem nk, tylko w trosce o wasze dusze.
Otóż ostatnio po zalogowaniu się na nk dostajecie komunikat o nowym regulaminie sratytaty. NIE PODPISUJCIE TEGO KURWAŚĆ. Tam jest napisane że zgodzenie się na warunki jest równoznaczne z przekazaniem wszystkich zdjęć i DANYCH OSOBOWYCH w celach marketingowych nk. TAK KURWA. Dostajesz nowe gry, zabawy, wrzucanie filmików i przeistoczenie nk w fejsbuka kosztem DANIA DUPY. Jeśli tego nie podpiszecie konto zostanie skasowane po 30 dniach I DOBRZE.
no to tyle, jak już sobie wszyscy przeczytają to temat do zsypa
Gatunek: zbereznik
Dewiacja: potfortal resident
Co masz w jelitach?: aaa co sie stao`?
Motto życiowe: byduo all over the world
Broń: rose-pierre-doll
Wiek: 30 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 11750 Skąd: Miasto SILESIA
Post jebnięty:: 2010-06-25, 10:50
a ja sie zachowauem jak niekmiec i kliknouem na Okej
Gatunek: PIES
Dewiacja: ŁAP GOŁĘBIA!!
Broń: broń na gołembie
Wiek: 43 Dołączyła: 06 Cze 2006 Posty: 9373 Skąd: z huja wieloryba
Post jebnięty:: 2010-06-25, 11:17
dlatego poprostu niemam konta na tym gównie
pozatym nielubie takich szpiegujacych stron/programów, sam nieraz wyszukiwałem o innych jakies info i sie zastanawiam jak mozna byc takim jebanym idiotom zeby tam wszystko o sobie wrzucać
[ Dodano: 2010-06-25, 11:18 ]
btw. uzywa ktos chromea? ostatnio testuja ta przegladarke i ma kilka zajebistych plusów ale ma tez kilka bardzo ZAJEBISTYCH minusów
Gatunek: ślimakowaty
Dewiacja: bo sie żab boje
Co masz w jelitach?: byle nie żaby
Motto życiowe: pusc ten uscisk bo dostaniesz wycisk
Broń: czosnek krzyz o kolek
Post jebnięty:: 2010-06-25, 19:20
łaj em si ej napisau:
czyli ze o co cho?
Czyli że jeśli masz konto na nk i żyjesz sobie w błogiej świadomości że będziesz miał do końca życia kontakt z kolegami z podstawówki, którym codziennie wystawiałeś słit komcie, chociaż nawet nie pamiętasz jak wyglądają, to diabeł Boruta mówi ci CHUJA i daje możliwość kontynuowania słitaśnego życia kosztem oddania praw autorskich do samego siebie portalowi NK.PL albo skasowania konta.
Gatunek: Homo Lepus Absurdus
Dewiacja: Lubię zajączki
Co masz w jelitach?: Przeżutą koniczynkę. Chcesz trochę?
Motto życiowe: Mamo, mamo, kup mi karabin!
Broń: Elektrostatyczne futerko
Wiek: 25 Przybył: 09 Cze 2006 Posty: 4234 Skąd: Z tąd i owąd
Post jebnięty:: 2010-06-25, 19:28
Ja też kliknąłem ok. Ok, oznacza to danie dupy, ale powiedzcie mi, w jaki sposób jest to inne dawanie dupy niż do tej pory? Bo o ile mi wiadomo, to moje dane były już dawno na n-k i od dawna były wykorzystywane w celach marketingowych, poprzez np. imienne banery. Nikt nie ma mojego adresu, więc nikt mi ulotki do domu nie przyśle, najwyżej dostanę trochę spamu na maila. A że niebezpieczne jest trzymanie imiennego konta na portalu społecznościowym? Ano jest, ale jeśli sądzicie, że usunięcie konta coś da, to muszę Was zmartwić - dane najprawdopodobniej i tak zdążą przecieknąć po sieci. Ciekawe swoją drogą, czemu konto zostaje usunięte dopiero po 30 dniach a nie od razu?
Mój kumpel dawno temu miał imienne konto na n-k i to dość krótko. Potem je usunął i pozakładał fikcyjne konta na portalach społecznościowych, gdzie nie podał ani nazwiska, ani oficjalnego adresu e-mail. Po prostu ma surowe konta, żeby podglądać innych (taki mały zbok). Niedawno dostał na facebook propozycję dodania znajomej do kontaktu. Znajomej z jego miasta i szkoły, z którą nic nie mogło go wiązać w sieci, oprócz starego konta n-k, które już od lat nie istniało. Jak to możliwe? Do dzisiaj zachodzimy w głowę, jak go dorwali, ale jedno tu jest pewne - problem jest większy niż myślicie. Kiedy pierwszy raz stworzyliśmy jakiekolwiek imienne konto, już jesteśmy usmażeni. Jeśli komuś będzie mocno zależeć, znajdzie nas. Radzę się z tym pogodzić, bo wiele zrobić z tym fantem nie można.
Nadchodzi nowy porządek świata. Neototalitaryzm. Zresztą już pisałem więc nie będę się powtarzał. Ogólnie PIERDOLI MNIE TO niech se kurwa te dane w dupsztala wsadzą.
_________________ "Niechaj wsze narody znają że Polacy to gęsi, na swój język srają."
Post jebnięty:: 2010-06-25, 20:23
Ja tam zakładając konto na nk nie widziałem nic o wykorzystywaniu danych, a szczególnie ZDJĘĆ w celach reklamowych.
Tobayas napisau:
Ciekawe swoją drogą, czemu konto zostaje usunięte dopiero po 30 dniach a nie od razu?
Bo większość tępych użytkowników nk jeśli nawet przeczyta ten regulamin i jeśli go nie podpisze, to jest szansa że w ciągu tych 30 dni się jednak rozmyśli.
Post jebnięty:: 2010-06-25, 21:43
marushinu napisau:
a szczególnie ZDJĘĆ w celach reklamowych.
Jest w regulaminie mowa o prywatnych zdjęciach wykorzystywanych w celach reklamowych? Przejebane... Ale tu akurat laski mają problem. Słyszałem o przypadku, w którym jedna dziewczyna znalazła swoje zdjęcie na bannerze piratebay z podpisem w stylu: "meet your new sex partner in Kalisz"
Gatunek: śmierdzący dupą siusiaczek
Dewiacja: niebieskie oczy
Co masz w jelitach?: wyplute nerki
Motto życiowe: a co jeśli to króliki mają rację?
Broń: uśmiech
Przybył: 01 Wrz 2007 Posty: 776 Skąd: 300 metrów na północny wschód
Post jebnięty:: 2010-06-25, 23:03
Nie no to raczej każdemu zasypią kszynkę pocztowe spamem reklamowym, niezależnie jaki od tego jakie ma dane.
Gatunek: rosjanin leśny pospolity
Dewiacja: UUUUUUUIIIIII UUUUUUUIIIIIII
Co masz w jelitach?: plastikową rynnę
Motto życiowe: wszystko w porządku wszyscy słyszą głosy
Broń: pepesza z syberyjskiego drefna
Post jebnięty:: 2010-06-26, 12:04
Dobra fajnie groźnie brzmi ale mam tak bardzo wyjebane. piszą że żeby usunąć dane z serwa trza wysłać jakiś jebany formularz o którym nigdzie nic nie widać. w sumie to nawet fajnie by było zobaczyć słit focie pana kosmate palce* jako obrazek do "meet your new sex partner in Kalisz"
*kosmate palce ma po to żeby łaskotać drzewa by robiły wiatr ale inne zastosowania też się znajdą
Nie no to raczej każdemu zasypią kszynkę pocztowe spamem reklamowym, niezależnie jaki od tego jakie ma dane.
ja i tak NIGDZIE nie podaję swojego prawdziwego majla podczas rejestracji. mam taki spamośmietnik: nie.podam@wp.pl który służy do rejestracji na stronach i tam niech se spamują ile wlezie, i tak tego nie czytam
_________________ "Niechaj wsze narody znają że Polacy to gęsi, na swój język srają."
Gatunek: śmierdzący dupą siusiaczek
Dewiacja: niebieskie oczy
Co masz w jelitach?: wyplute nerki
Motto życiowe: a co jeśli to króliki mają rację?
Broń: uśmiech
Przybył: 01 Wrz 2007 Posty: 776 Skąd: 300 metrów na północny wschód
Post jebnięty:: 2010-06-27, 10:55
Genjalne! Czemu ja się o tym dowiaduje dopiero teraz :]
Gatunek: PPP
Dewiacja: ssę zapałki
Co masz w jelitach?: włoski burdel
Motto życiowe: NIE jest dobrze
Broń: kauczukowy kręgosłup mamuta
Wiek: 20 Dołączyła: 21 Lut 2007 Posty: 2140 Skąd: Republika Prowokatorów
Post jebnięty:: 2010-06-27, 11:48
Też skasowałam konto. Do zsypa z nk, po pierwsze primo wolę fejsbuka, a po drugie, na nk zapraszało mnie zbyt dużo z lekka tępawych indywiduów z moich okolic.
Gatunek: Ragula
Dewiacja: Gówno, chleb i cebula
Co masz w jelitach?: Park Narodowy Gór Stołowych
Motto życiowe: DANZIG IST DEUTSCH!
Broń: Miesiączka
Wiek: 93 Przybył: 24 Mar 2007 Posty: 7703 Skąd: Z lewego łoża
Post jebnięty:: 2010-06-28, 09:59
Doszedłem !!!
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Post jebnięty:: 2010-06-28, 10:17
szukałam eufemistycznego wyrażenia dla zastąpienia słowa "wieśniak"...
Post jebnięty:: 2010-06-28, 10:36
Prodandys? Ultrafircyk? Lumpenproletariusz?
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Post jebnięty:: 2010-06-29, 20:12
Bardzo mnie ciekawi dlaczego nikt z moich znajomych na nk nie wrzucił do galerii jakiegoś tekstu mówiącego o odrzuceniu regulaminu... kurwaść, chyba nikt tego nie czyta.
Szczerze mówiąc to możliwe że ja też bym nie przeczytał, ale uświadomiła mnie moja dziewczyna.
Gatunek: nieudacznik
Dewiacja: Jazda po pijaku na rowerze
Co masz w jelitach?: Zęby.Za mocno szorowałem i powpadały
Motto życiowe: petunia nie omlet
Broń: fioletowy trup
Post jebnięty:: 2010-07-04, 14:08
Ja pierdole,nawet nie wiem jak tam usunąć zdjęcia.Na huj się tam rejestrowałem.Oczywiście też,nie czytając,dałem OK.Gdyby nie to,że można jakiegoś kujona spytać o prace domową w czasie roku szkolnego,dawno bym wyjebał konto do zsypa.
Post jebnięty:: 2010-07-05, 17:59
Red napisau:
Najprościej eufemizmy tworzy się dodając zwrot inaczej, albo prawie (jak wiadomo prawie robi wielką różnicę) do przeciwności, jak np. miejski inaczej...
BTW, usunąłem konto na n-k. Do wszystkich zainteresowanych: Usunięcie konta nie wiąże się z usunięciem danych osobowych z serwera n-k. Trzeba to zrobić osobno, przez formularz kontaktowy. Jestem jeszcze w trakcie tego procesu.
Ostatnio zmieniony przez Tobayas 2010-07-05, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Post jebnięty:: 2010-07-05, 18:32
Terror napisau:
jak skasować konto? normalnie! Łomem!
Red napisau:
Luj...
Dobre! Albo "lump".
Post jebnięty:: 2010-07-06, 19:38
Pomoc - dane osobowe - chcę usunąć dane osobowe i tam gdzieś podają link do formularza kontaktowego, z którego wysyłasz zgłoszenie. Następnie dostajesz maila z prośbą o potwierdzenie zgłoszenia, potwierdzasz i po 30 dniach od tego czasu mają usunąć dane. Oczywiście fakt ten nie potwierdzą później mailem, ale niestety takie już z nich dupki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum