Gatunek: Ragula
Dewiacja: Gówno, chleb i cebula
Co masz w jelitach?: Park Narodowy Gór Stołowych
Motto życiowe: DANZIG IST DEUTSCH!
Broń: Miesiączka
Wiek: 93 Przybył: 24 Mar 2007 Posty: 7703 Skąd: Z lewego łoża
Post jebnięty:: 2010-07-28, 22:22 Testoviron
I znowu F23 okazało się pomocne w odnajdywaniu różnych względnie lub bezwzględnie prowokacyjnych innowacyjności . Chciaubym niniejszym przedstawić niejakiego Łukasza o internetowym pseudonimie Testoviron, w skrócie Testo. Początkowo zdawało mi się, że koleżka robi wszystko na poważnie, ale, przyjrzawszy się bliżej temu wszystkiemu, dochodzimy do słusznego wniosku, że cały spektakt, którego szczegułów nie będę zdradzał, był zamierzoną prowokacją. To, czy ów prowokacja jest dobra, czy też nie, pozostawiam waszym opiniom, drodzy Prowokatorzy. Zapraszam do lektóry tak na wizji, jak i na fonii:
Dla średnio zainteresowanych, mała próbka możliwości Testa:
Gatunek: zbereznik
Dewiacja: potfortal resident
Co masz w jelitach?: aaa co sie stao`?
Motto życiowe: byduo all over the world
Broń: rose-pierre-doll
Wiek: 30 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 11750 Skąd: Miasto SILESIA
Gatunek: Homo Lepus Absurdus
Dewiacja: Lubię zajączki
Co masz w jelitach?: Przeżutą koniczynkę. Chcesz trochę?
Motto życiowe: Mamo, mamo, kup mi karabin!
Broń: Elektrostatyczne futerko
Wiek: 25 Przybył: 09 Cze 2006 Posty: 4234 Skąd: Z tąd i owąd
Post jebnięty:: 2010-07-29, 08:54
Spokojnie można go ogłosić drugim Sage'm, bo jest to dno na takim samym poziomie. Myślałem, że będzie przynajmniej coś zabawnego, a tu takie nic. Prawie jak losowe bluzganie do kamery. Dla mnie satyra powinna wnosić coś wartościowego, a nie tylko jebać poprawność polityczną na zasadzie "kto przegnie bardziej". Jaki jest sens? Wkurwić kilku półgłówków?
Post jebnięty:: 2010-07-29, 11:24
Tobayas napisau:
Jaki jest sens? Wkurwić kilku półgłówków?
Właśnie sens był taki, żeby wkurwić kilku półgłówków. Tak naprawdę, to było ich znacznie, znacznie więcej, niż kilku .
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Post jebnięty:: 2010-07-29, 14:45
Może i nie, ale swoim pierdoleniem napsuł znacznie więcej krwi internetowym pieniaczom, niż Sage .
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum