Gatunek: płaz morski
Motto życiowe: Świat się zgina!
Broń: kawał betonu
Post jebnięty:: 2008-03-03, 00:45 filmy cz.2
reaktywacja
Smętarz dla Zwierzaków (Pet Sematary) - na podstawie knigi Kinga, jak zwykle zajebiste, czarny humor, total rozpierdol, kot-zombie, przerażające zakończenie.
Teraz ściągam filmas pt "Juno" - widział ktoś? Podobno dobre. Najśmieszniejsze że już od jakiegoś czasu mam na dysku soundtrack z tego, a samego filmu nie widziałem.
Gatunek: PIES
Dewiacja: ŁAP GOŁĘBIA!!
Broń: broń na gołembie
Wiek: 43 Dołączyła: 06 Cze 2006 Posty: 9374 Skąd: z huja wieloryba
Post jebnięty:: 2008-03-03, 00:51
I AM LEGEND
nielubie zabardzo filmów ze smitsem ale fajny film, dobrze sie oglada
PUNISHER
nieznam wogule tego serialu/komiksu ale film mi sie podobał chociaz czesto NA siłe wzucali absurdalne rzeczy jakby chcieli pokazac ze to z holiłudu film!
i czasem jakies głupie texty ale film fajny
Gatunek: zbereznik
Dewiacja: potfortal resident
Co masz w jelitach?: aaa co sie stao`?
Motto życiowe: byduo all over the world
Broń: rose-pierre-doll
Wiek: 30 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 11750 Skąd: Miasto SILESIA
Post jebnięty:: 2008-03-03, 09:30
U PANA BOGA W OGRUDKU
Plastikowy film o takiej wiosce gdzie polucja robi to co chce...
no ale to w konco KOMEDIA byua kurwa... jak ja bym na to do Kina szedu
to bym piwnike w kinie rozjebau!!!!
Gatunek: Ragula
Dewiacja: Gówno, chleb i cebula
Co masz w jelitach?: Park Narodowy Gór Stołowych
Motto życiowe: DANZIG IST DEUTSCH!
Broń: Miesiączka
Wiek: 93 Przybył: 24 Mar 2007 Posty: 7707 Skąd: Z lewego łoża
Post jebnięty:: 2008-03-03, 09:43
HELLRAISER.
Ośmiocześciowa seria horrorów, w których głównym bohaterem jest kostka-zabawka, która uwalnia kola z ogwożdżoną czachą i kumplami demonami. Kiedy ktoś ją otworzy, zostaje rozszarpany łańcuchami, bądź w jeszcze bardziej wymyślny sposób (w czwartej części twarze dwóch braci zostały nawinięte na stalowy wał).
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Gatunek: nieudacznik
Dewiacja: Jazda po pijaku na rowerze
Co masz w jelitach?: Zęby.Za mocno szorowałem i powpadały
Motto życiowe: petunia nie omlet
Broń: fioletowy trup
Post jebnięty:: 2008-03-07, 18:45
ZRÓBMY SOBIE WNUKA.
Chała jakiej dawno nie widziałem.Dialogi są z wątpliwej jakości plastiku made in China,akcję można porównać do widoku toczącej się przez godzinę parówy po stole,postacie przerysowane.To już lepszy był mój film w którym pół godziny woziliśmy w gazmaskach kolegę na wózku dziecięcym po mojej działce żeby wyjebać go na bok.Przynajmniej wiadomo o co chodziło.
Gatunek: KURWA ŚWISTAK
Dewiacja: 8====D
Co masz w jelitach?: Wodogłowie
Motto życiowe: Kurwy bedo jebane!
Broń: Tabletki na sraczke
Wiek: 20 Przybył: 27 Maj 2006 Posty: 5744 Skąd: hujów swąd!
Post jebnięty:: 2008-03-07, 21:51
taa wczoraj chyba był w telewizorni. i nie oglądnąłem mimo że mam teraz telewizrornie w pokoju.
A wiecie jak sie kskończy LOST? ja wiem!
Hugo wpierdoli potfora z wyspy i cały bunkier i tak sie serial skończy.
Ale do rzeczy: TESTOSTERON
Dobra komedia - mimo żę jak ją z kumplem oglądałem to wcale sie nie śmialiśmy, a jeśli już to takie dziwne uczucie było - bo ten film jest naprawde w huj smutny, i pokazuje taką zajebistą życiową tragedie
Gatunek: Daphnia pulex
Dewiacja: Pigmalionizm
Co masz w jelitach?: Następne jelita
Motto życiowe: Nie ma człowieka, nie ma problemu
Broń: G3
Post jebnięty:: 2008-03-07, 23:35
Cytat:
A wiecie jak sie kskończy LOST? ja wiem!
Hugo wpierdoli potfora z wyspy i cały bunkier i tak sie serial skończy.
W ogóle te późniejsze odcinki lost to jakieś pierdolone nieporozumienie, kurwa teleporty, karabiny i cofanie się w czasie, kurwa chuj.
Post jebnięty:: 2008-03-08, 14:30
A ja tego od początku nie lubiłem. Scenariusz wyglądał na autentycznie wymyślany na miejscu na potrzebę każdego kolejnego odcinka. Coś jak pomysły uczniów podstawówki idących przez park.
Post jebnięty:: 2008-03-09, 15:35
EMANUELLE
"Klasyczny przebój filmowy, który dał początek wysmakowanemu i artystycznemu kinu erotycznemu. Po raz pierwszy tak śmiałe, ale ciągle utrzymane w granicach dobrego smaku, sceny erotyczne trafiły do widzów jako produkt dostępny w ramach kultury masowej. Bohaterka stała się symbolem seksu i wolnej miłości dla wielu pokoleń."
swietny film, to co ja lubie najbardziej
Cytat:
testosteron
:robiekupenatenfilm:
edit:
czemu niema jeszcze emoty która robi qpe na testosteron?!!?
Post jebnięty:: 2008-03-10, 00:23
URO
Film jak policjant pracuje Undercover.... nerweski FIlm. Koniec mi sie nie podobau... bo ja na miejscu tego kolesia bym reagowau inaczej.
Post jebnięty:: 2008-03-10, 16:48
Ja ściagam teraz dosyć stary film: 2 Fast 2 Furious - podobała mi sie pierwsza częśc, ale zapomniałem obejzeć drugiej i gdzue wywaliłem - teraz czas to nadrobić
Gatunek: profil terenu
Dewiacja: prezydent zagranicy
Co masz w jelitach?: tonę pieniędzy
Motto życiowe: "Życie to tylko forma istnienia białka.&
Broń: napięcie znamionowe
Wiek: 99 Przybył: 01 Mar 2007 Posty: 2179 Skąd: z rektoratu
Post jebnięty:: 2008-03-10, 18:52
Audition: Gra Wstępna
jeden z lepszych filmów Takashi'ego Mike. wydaje się być zwykłym dramatem, ale NIC BARDZIEJ MYLNEGO!
napiszę po raz setny: Gummo
chyba mój ulubiony film, dramat społeczny
Begotten
najbardziej psychodeliczny film, jaki dało się stworzyć. o wiele bardziej psychodeliczny od Tetsuo (o którym kiedyś pisałem). wymaga w chuj samozaparcia ze strony widza
The Hole (Bunkier)
dobry thriller psychologiczny o grupie nastolatków zamkniętych w bunkrze wojennym. zakończenie zajebiste
Crimson Tide (Karmazynowy Przypływ)
ostatnio lubię sobie go obejrzeć. zajebista muzyka Hansa Zimmera
kolejny film, który lubię m.in. dzięki muzyce: The History of Violence (Historia przemocy)
muzyka w wykonaniu Howarda Shore'a - jednego z najwybitniejszych kompozytorów muzyki filmowej współcześnie. fabuła tego filmu powoduje, że literalnie ODPADAM
L'enfant (Dziecko)
ujmujący dramat francuski
Zakochani widzą słonie
wbrew pozorom nie tylko prowokatorzy widzą słonie...
Post jebnięty:: 2008-03-10, 18:57
Cyviloo napisau:
Begotten
Cytat:
Z początku filmu widzimy jak Bóg przy użyciu brzytwy popełnia samobójstwo i wycina sobie wnętrzności. Z krwi rozlanej powstaje bogini, Matka Ziemia - zapładnia się ona boskim nasieniem i rodzi syna ludzkiego o imieniu Flesh On Bones. Po zstąpieniu na ziemię oboje są czczeni przez bliżej nie określone istoty do czasu, gdy postanawiają odejść. Ściągają tym samym na siebie gniew czcicieli.
O kurwa. Ale mnie zatkao. Ściągam! Hole i violence też.
Post jebnięty:: 2008-03-10, 19:03
kurwa... stary, źle zrobiłeś, że to przeczytałeś w filmie dopiero na końcu dostajesz info, że gościu na początku to był Bóg. i wtedy Cię zatyka!
[ Dodano: 2008-03-10, 19:06 ]
Cytat:
Cały szkopuł bowiem tkwi w tym, że przyszły twórca "Cienia wampira" tożsamość samobójcy zdradza dopiero w trakcie napisów końcowych.
Post jebnięty:: 2008-03-10, 19:13
KURWA! NO CO ZA SZMATY! DZIWKI OBLEŚNE! ZAPIERDOLĘ!
Niech amerykańcy wprowadzą tą ustawę o nieanonimowości internatu, że pod każdym komentarzem musisz się podpisać imieniem i nazwiskiem, wtedy znajdę tego gościa co napisał to streszczenie i POWYBIJAM MU ZĘBY JEGO WŁASNYM ODBYTEM!
Post jebnięty:: 2008-03-10, 19:38
Cube oczywiście! Ale tylko jedynka była dobra.
Ostatnio chciałem drugi raz obejrzeć oryginalną noc żywych trupów ale byłem na tyle śpiący że sobie darowałem.
Gatunek: Ragula
Dewiacja: Gówno, chleb i cebula
Co masz w jelitach?: Park Narodowy Gór Stołowych
Motto życiowe: DANZIG IST DEUTSCH!
Broń: Miesiączka
Wiek: 93 Przybył: 24 Mar 2007 Posty: 7707 Skąd: Z lewego łoża
Post jebnięty:: 2008-03-10, 20:52
"Missisipi w ogniu" - zajebiwykurwiścisty w huj film o udupianiu tępych, jak wysmarowana błyszczykiem dupa zawodnika sumo, rasistowskich podludzi z Kupy Kaprawej Krowy. Przed chwilą obejrzałem i jestem pod wrażeniem.
_________________ Walenie konia i marszczenie FREEEDa. O tych czynnościach zapomnieć się nie da!
Post jebnięty:: 2008-03-14, 20:47
The Root of All Evil - obejrzauem. Mocny dokument. Przerażający. Najbardziej przeraziły mnie wywiady z tymi wszystkimi pojebami. Na przykład islamista, który opowiadał o tym że wszyscy nie wierzący w Allaha mają wypierdalać za ich granicę i że wierzy że w przyszłości islam obejmie cały świat. Chyba najlepiej opisuje ten dokument zacytowany w nim tekst "Gdyby nie było religii, źli ludzie czyniliby zło, a dobrze ludzie czyniliby dobro. Religia sprawia, że dobrzy ludzie czynią zło".
Post jebnięty:: 2008-03-14, 20:49
Elizabeth: Golden Age
Nawet zajebiste, tylko Cate Blanchett ma z lekka krzywą mordę. A Filip II wyglądał jak jakiś krasnal, chyba ktoś za mocno przyjął stwierdzenie "God-fearing man".
Post jebnięty:: 2008-03-14, 21:30
marushinu napisau:
The Root of All Evil - obejrzauem. Mocny dokument. Przerażający. Najbardziej przeraziły mnie wywiady z tymi wszystkimi pojebami. Na przykład islamista, który opowiadał o tym że wszyscy nie wierzący w Allaha mają wypierdalać za ich granicę i że wierzy że w przyszłości islam obejmie cały świat. Chyba najlepiej opisuje ten dokument zacytowany w nim tekst "Gdyby nie było religii, źli ludzie czyniliby zło, a dobrze ludzie czyniliby dobro. Religia sprawia, że dobrzy ludzie czynią zło".
no mocny mnie rozjebał ten ksiadz new age jakis psychopata , tamtejszy rydzyk, albo dobre było jak jakis gosc opowiada ze to tutaj pochwano jezusa(czy cos takiego) a Dawkins "chyba pan w to niewiedzy??!?" haha niezły tekst fajnie to brzmiało w tej sytuacji
Post jebnięty:: 2008-03-14, 21:37
Taa. Temu rydzowi bym zajebał z łokcia. Robią ludziom wodę z mózgu lepiej niż nasi. Ten przy grobie Jezusa to był chyba jakiś arab i odpowiedział że to jest legenda.
W ogóle z tego filmu wynika że u nas nie jest tak źle. W stanach czy uk (kurwa, te "szkoły wiary" mnie wgięły totalnie) tam wszyscy mają świra na punkcie religii i mają oddzielne szkoły dla katolików, protestantów i innych pojebów, dobrze że u nas tego nie ma, a przynajmniej jest mało.
Post jebnięty:: 2008-03-14, 21:52
wczoraj obejżałem film MOTÓR
Rzecz dzieje sie w roku 83 w małym polskim miasteczku. Kilku kolesi siedzi pod kioskiem albo w parku, piją wino, piwo, wąchają klej. Zamiast w Boga wierzą w Motór, czyli w WS'ke. Szczytem ich marzeń jest mieć taką WS'ke, a szczytem lansu jest powozić sie dużym fiatem ojca. Jeden z nich, który zawsze stoi troche z boku, ma mały romansik z lokalną wioskowa pięknością, i popada w konflikt z kolesiem który posiada WS'ke... reszta filmu toczy sie jakoś dziwnie. dużo chlania, wąchania kleju, napierdalania sie pod dyskoteką itd... Aha -akcja toczy sie w dwóch czasach - teraźniejszym, gdzie kolesie jadą do warszawy i wspominają sobie jak to kiedyś było, i te ich właśnei wspomnienia, czyli główna akcja filmu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum